Nyomtatás

Innovációs versenyt hirdet a Trade Magazin

2021-01-11 590

„INNO D’OR 2021” Néven. Keressük azokat az értékteremtő innovációkat, amelyek 2020. január 1. és 2020. december 31. között kerültek bevezetésre a hazai FMCG piacon.

A termékek körébe beletartozik (meghatározott fő és alkategóriák mellett) minden élelmiszer, ital, háztartási vegyiáru és kozmetikaitermék. Forgalmazást tekintve lehet fogyasztóknak szóló B2C vagy akár nagyobb kiszerelésben megjelenő, B2B piacra (pl. vendéglátóhely) értékesített termék és szolgáltatás. Így a felhasználási terület lehet a háztartások vagy azok környezete, de akár ipari területnek számító egység is. 

Fontos, hogy az innováció meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtson megoldást, valamely nevesíthető trendbe illő, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredménye legyen.

A megkülönböztető újdonságtartalmat a pályázatban be kell mutatni, amelyet a bíráló, nagyszámú szakmai zsűri fog értékelni.  

Azok a pályázók, akik (al)kategóriateremtő termékkel pályáznak, elnyerhetik a „Pioneer of theFuture 2021” különdíjat. 

Nevezési díj egy termék, eszköz, szolgáltatás esetén 40.000, - Ft + ÁFA/pályázat, termékcsaládok, szolgáltatási csomagok esetén 65.000, - Ft + ÁFA/pályázat.

Jelentkezési határidő: 2021. február 15. 
Bővebb információ: „INNO D’OR 2021” 

(Üzleti Hírszerzés)
 
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság