Nyomtatás

Egy nap alatt a logisztika körül 2021-ben is - Videóval

2021-01-11 975

Január 22-én és 23-án rendezi meg a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karának logisztikai mérnöki alapszakja a negyedik Egy nap alatt a logisztika körül című 24 órás logisztikai versenyét. A megmérettetésre 11-15. osztályos diákok jelentkezését várják.

A verseny célja, hogy betekintést engedjen a műszaki terület és a logisztika iránt érdeklődő diákoknak a logisztika világába, ezzel elősegítve pályaválasztási döntésüket. A megmérettetésre bármely középfokú oktatási intézményből lehet jelentkezni.

A 11-15. évfolyamos tanulóknak 3 fős csapatokban kell versenyezniük, viszont egy csapat tagjai különböző iskolák és különböző évfolyamok tanulói is lehetnek.

Idén online formában folytatják a hagyományos rendezvényt, ami számos érdekes logisztikai feladattal és játékkal várja a résztvevőket. A 24 órás verseny résztvevői értékes díjakkal gazdagodhatnak. Az első helyezett csapat körülbelül 100.000 Ft értékben kap díjat. A részletes versenykiírás és a jelentkezési lap elérhető az egyetem honlapján és a Kecskeméten tanulok logisztikát nevű Facebook-oldalon.

(Forrás: kecskemetilapok.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság