Nyomtatás

Remek újítással rukkoltak ki a Google Maps fejlesztői

2023-02-13 2030

Megérkezett a Google Maps frissítése, amire már régóta vártak a felhasználók. Az Immersive View nevű funkcióval immáron alaposabban is szemügyre vehetők egyes városok.

A vállalat tavaly azt közölte, hogy a funkció 2022 végétől lesz aktív. Ezt a határidőt nem egészen sikerült tartani, de a várakozásnak most már vége, az Immersive View jelenleg három kontinens öt városában érhető el.

Segítségével London, Los Angeles, San Francisco, New York és Tokió is felfedezhető. A Google közölte, hogy a következő hónapokban további városok lesznek elérhetők, köztük Firenze, Velence, Amszterdam és Dublin.

Az Immersive View egyike a Google mesterséges intelligenciába történő komoly beruházásainak. A vállalat több milliárd képet egyesített, majd a neurális sugárzási mezőknek (Neural Radiance Fields) nevezett technológiával részletgazdag 3D-s ábrázolássá alakította őket.

A megjelenített képeken minden megszokott információ elérhető, így gyorsan lehet tájékozódni a közlekedési adatokról, valamint a meglátogatott környék üzleteiről, nevezetességeiről, írja az Infostart.

I Forrás: index.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság