Nyomtatás

Chipekbe fektetett milliárdok

2022-07-14 2763

Dr. Stefan Hartung, a Bosch igazgatóságának elnöke sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a vállalat 2026-ig hárommilliárd eurót szán félvezető-beruházásokra egy új, mikroelektronikai és kommunikációs technológiai IPCEI támogatási program keretében. A program részeként a Bosch két új fejlesztési központ létesítését is tervezi Reutlingenben, illetve Drezdában, több mint 170 millió eurónyi összköltséggel.

Az autóktól az elektromos kerékpárokon át egészen a háztartási gépekig és a testen hordható elektronikai eszközökig  – a félvezetők minden elektronikus rendszer alapvető és nélkülözhetetlen elemei, egyben a modern technológia világának motorjai. A vállalat a 2022-es Bosch Tech Day keretében tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 2026-ig hárommilliárd eurót szán félvezető-beruházásokra egy új, mikroelektronikai és kommunikációs technológiai támogatási program (Important Project of Common European Interest (IPCEI) on Microelectronics and Communication Technologies) keretében. 

A teljes cikk: Chipekbe fektetett milliárdok

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság