Nyomtatás

Magyarok a mesterséges intelligencia alapú tudás megszerzéséért

2021-11-12 859

A Continental technológiai vállalat munkatársai teljesítették a legtöbben a Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció kihívását, amely célja a kompetenciafejlesztés és szemléletformálás.  A cég képviseletében Dr. Lóránd Balázs, a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának vezetője vette át a hazai vállalatcsoport munkatársainak kiemelkedő teljesítményéért járó díszoklevelet dr. Solymár Károly Balázs digitalizációért felelős helyettes államtitkártól (ITM).

Az MI Kihívás törekvése, hogy Magyarország népességének legalább egy százaléka alapismereteket szerezzen a mesterséges intelligenciáról online kurzus útján, a kezdeményezés érdekessége pedig, hogy a résztvevőknek nem kell szakembereknek lenniük, bármely területről lehet csatlakozni és elvégezni a képzést.

Ehhez a lehetőséghez csatlakozott a Continental technológiai vállalat is, hiszen elengedhetetlennek tartják kollégáik folyamatos fejlesztését és képzését.

„Ez a visszajelzést megerősít bennünket abban, hogy munkatársaink képezik a jövőnk zálogát. Nyitottak az újszerű megoldásokra és képesek elsajátítani a fenntartható jövőhöz szükséges új ismereteket. Azokról az innovációkról beszélünk, amelyek fejlesztésén cégünk is dolgozik nap mint nap, azért, hogy az új autóipari korszakban is a Continental formálja a mobilitást”

– mondta el Dr. Keszte Róbert, a Continental hazai országkoordinátora. A vállalat az elismerést annak köszönheti, hogy a koalíció tagjai közül a legtöbben a Continentaltól vettek részt a képzésen.

A teljes cikk: Magyarok a mesterséges intelligencia alapú tudás megszerzéséért

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság