Nyomtatás

Hackertámadás érte a magyar Burger Kinget

2021-01-19 826

Feltörték a Burger King magyar Instagram-fiókját, furcsa bejegyzések még nincsenek, de szokatlan név már feltűnt a magyar Burger King Hungary 25 ezer követővel rendelkező Instagram-csatornáján - szúrta ki a hvg.hu a cég Facebook-bejegyzését.

"Figyelem! Feltörték az Instagram fiókunkat!" - közölte vasárnap délben Facebook-oldalán a Burger King. A cég hangsúlyozza: mostantól minden tevékenységet az étteremlánctól független személyek végeznek a csatornán. És előre elnézést kérnek, ha valamilyen kéretlen tartalom kerül ki oda.

A vállalat arra kéri követőit, hogy jelentse az Instagramnak az oldalt, illetve az azon feltűnő minden újonnan közzétett tartalmat. Ilyen ugyan még nincs, de a @burgerkinghu csatornán a nevet Agmet Aygünre változtatta a hacker, és a leírásban belinkelte egy török férfi 770 ezer követős profilját - olvasható a portálon.

(Forrás: www.napi.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság