Nyomtatás

Ezek most a világ legjobb szállodái

2023-05-25 845

A világ legjobb szállodáinak rangsorát számos különböző szempont szerint lehet felállítani, azonban a Tripadvisor rendszeresen összegzi az utazók véleményét, és megmutatja, melyek a legjobb hotelek a tapasztalatok alapján. Mutatjuk, mely hotelek kerültek a dobogóra.

A Tripadvisor utazási oldal nyilvánosságra hozta a 2023-as Traveller's Choice listáját, melyből kiderül, a látogatók szerint melyek most a világ legjobb szállodái. A győztesek között a Föld minden tájáról szerepelnek hotelek. A rangsort több mint 1,5 millió szállodára vonatkozó vélemények alapján állították össze, a megelőző 12 hónap értékelései alapján – írja a Mirror.

A bronzérmet a Brazíliában, Gramado városában található Hotel Colline de France nyerte el. A szálloda 34 lakosztályának különlegessége, hogy mindegyiket kézzel faragott bútorok, valamint arany és ezüst színnel festett részletek díszítik. A szálloda ráadásul meglepően olcsónak számít a luxushotelek körében. Egyes szobák éjszakánként már kevesebb mint 90 ezer forintért is elérhetők.

A teljes cikk: Ezek most a világ legjobb szállodái

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság