Nyomtatás

Ezek a legjobb éttermek 2023-ban: itt a Dining Guide friss toplistája!

2023-05-25 826

Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg. Minden évben több száz vendéglátóhelyet tesztelnek – ez alapján dől el a végső sorrend, mely idén is izgalmas fordulatok eredményeként alakult ki.

Május 22-én, hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg. Hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja minden évben több száz vendéglátóhelyet tesztel – ez alapján dől el a végső sorrend, mely idén is izgalmas fordulatok eredményeként alakult ki. Az Audi – Dining Guide Év Étterme díj nyertese a frissen 2 Michelin csillaggal jutalmazott tatai Platán Gourmet Étterem lett, az Év Alternatív Vendéglátóhelye pedig a miskolci Il BAFFO by Avalon. Az Év Cukrászdája díjat a Málna The Pastry Shop vihette haza, az Év Innovatív Konyhája címet pedig az esztergomi 42 Restaurant szerezte meg. Az Év Szerethető Étterme a Casa Christa Étterem, az idén új díjkategóriaként bevezetett Év Szállodája címet pedig a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest vihette haza.

A teljes cikk: Ezek a legjobb éttermek 2023-ban: itt a Dining Guide friss toplistája!

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság