Nyomtatás

Új F&B igazgató a Matild Palace-ban

2023-03-14 681

Új Food & Beverage igazgató a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapestben. Burak Cecen korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt. Mint az ötcsillagos ház ezzel kapcsolatos közleményében olvasható, újabb kiváló szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége: Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Group-al.

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi 5 évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt. Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett el Budapestre.

Az új vezető nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni",  mondta Burak Cecen.

I Forrás: turizmusonline.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság