Nyomtatás

Gigaberuházás Magyarországon: Tokaj és Szántód is kap egy ötcsillagos szállodát

2022-06-20 794

Két ötcsillagos szálloda épül Magyarországon, a két beruházás összértéke 78 millió euróra tehető.

Az Accor vendéglátóipari csoport és a magyar Dreamland Holding turisztikai ingatlanfejlesztő csoport partnerségi megállapodást írt alá 2 ötcsillagos szálloda üzemeltetésére, amelyek az idei év utolsó negyedévében nyitnak meg.

A Mövenpick hotelmárka a szántódi Mövenpick BalaLand Resort és FamilyParkkal mutatkozik be itthon, míg a tokaji Minaro Hotel MGallery a márka első Budapesten kívüli szállodája lesz. A két beruházás összértéke 78 millió euró.

A 100 szobás, ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery és hozzá tartozó rendezvényközponttal nyílik meg.

A tematikus üdülőhely elsősorban a párokat, az incentive turizmust és a kis- és közepes méretű rendezvényeket célozza meg. A beruházás összértéke 28 millió euró - olvasható az Accor lapunkhoz eljuttatott közleményében.

moven

A Mövenpick BalaLand 109 szobás, ötcsillagos szálloda és élménypark lesz a Balatonnál, Szántódon. Az 50 millió eurós beruházással elkészülő üdülőhely az első igazán átfogó resort-fejlesztés a Balaton környékén: egy szélesebb projekt része, amely egyedülálló beltéri és kültéri víziparkot és kalandparkot, több mint 5 ezer négyzetméternyi beltéri létesítményt és 112 lakóapartmant foglal magába.

A Dreamland négy zöldmezős tematikus üdülőhely-fejlesztést végez Magyarország különböző kulcsfontosságú turisztikai célpontjain, és az első két helyszín menedzselésére választották partnernek az Accort.

Tokaj és Szántód a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett első 5 kiemelt hazai turisztikai célpont között van.

| Forrás: napi.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság