Nyomtatás

Az Accor üzemelteti a Dreamland Holding új szántódi és tokaji szállodáit

2022-06-17 929

A tokaji szálloda Minaro MGallery Hotel néven, legkésőbb október elsején, a szántódi Mövenpick BalaLand Family Hotel legkésőbb december elsején megnyitja kapuit ötcsillagos minőségben – tájékoztatta szerkesztőségünket Szepesi Richárd szakmai befektető.

 „Június 13-án aláírtuk az Accor szállodaüzemeltetővel a menedzsment szerződést mindkét szállodára hosszútávú időszakra" – közölte szerkesztőségünkkel a hírt Szepesi Richárd, a Bambara Hotel, a Shiraz Hotel és a BalaLand Residence tulajdonosa, a Dreamland Holding Zrt. társtulajdonosa, hangsúlyozva, hogy üzleti modelljük – multinacionális üzemeltetővel vidéki resort szállodákat üzemeltetni – egyedülálló Magyarországon.

A beruházásokkal kapcsolatban megtudtuk: a Minaro Hotel kivitelezése július 31-re, a BalaLand Hotel és Familypark szeptember 30-ra befejeződik, a birtokbavételt követően az üzemeltetés megszervezése legfeljebb két hónapot vesz igénybe. Szepesi Richárd nem szakad el teljesen a szállodáktól, szakmai befektetőként az Accorral egyetértésben megtartotta a jogot a szállodai és a pénzügyi vezetés szakmai munkájának ellenőrzésére, az értékesítési és marketingmunka tanácsadással való segítésére.

A teljes cikk: Az Accor üzemelteti a Dreamland Holding új szántódi és tokaji szállodáit

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság