Nyomtatás

Hihetetlen! Ennyiért vehetsz saját hotelt a Balatonnál: néhány év alatt bejöhet az ára

2022-05-18 611

Elképesztő, miket talál az ember, ha körbenéz az ingatlanpiaci hirdetések között. Éppen ezért indítottuk el korábban Ingatlanturmix nevű rovatunkat, amelyben rendszeresen bemutatunk különleges hirdetéseket, érdekesnek vagy épp furcsának számító épületeket, melyek eladósorba kerültek. Lássuk a mai felhozatalt!

1. Saját hoteled lehet a magyar tengernél

Elő a fürdőruhával, a törülközővel, no meg persze a naptejet se hagyjuk otthon, és irány a Balaton! Ha netán úgy döntünk, hogy nincs kedvünk hoteleket keresgélni, és a bankszámlánk is kellően vaskos, akkor akár vehetünk is magunknak egy hejre kis hotelt, alig 675 millió forintért.

A Balaton északi partjának legszebb, díjnyertesen, teljes körűen restaurált, balatonfüredi kúriája eladó. 15 éve butik hotelként működik. Az ingatlan 750 m2 alapterületű két szinten, 2500 m2-es telken található. Egész parkja tájjellegű, kitűnő kertépítő által tervezett-létesített díszkert.

A birtok hátsó részén helyezkedik el egy szintén teljesen intim 150m2-es napozóterasz. 12 autós parkoló tartozik hozzá

- olvashatjuk a hirdetésben.

Az ingatlanhoz tartozik egy külön helyrajzi számon fekvő örökpanorámás, összközműves 20%-ban beépíthető 680 m2 -es telek. Akár üzleti célra, akár komoly cégnek, akár családnak teljes berendezéssel együtt eladó.

A teljes cikk: Hihetetlen! Ennyiért vehetsz saját hotelt a Balatonnál: néhány év alatt bejöhet az ára

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság