Nyomtatás

Az Accor úszó szállodával bővíti portfólióját Dubajban

2022-05-18 701

Az Accor csoport a világhírű Queen Elizabeth 2 (QE2) tengerjáróval bővíti a portfólióját. Az angol királynőről elnevezett hajóra alapos felújítás vár, utána MGallery márkájú szállodaként üzemel majd.

A szállodavállalat bejelentette, hogy a dubaji Ports, Customs and Free Zone Corporation (PCFC) Investments magántőke-befektetési társasággal együttműködve 2022 májusától átveszi a Queen Elizabeth 2 tengerjáró hajó üzemeltetését, a későbbiekben felújítja, majd pedig MGallery márkájú szállodaként fogja üzemeltetni - adta hírül az Accor.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Accorral együttműködhetünk ebben a projektben. Bízunk benne, hogy a csoport szakértelme a QE2-t új korszakba emeli" - nyilatkozta Saeed Al-Bannai, a PCFC Investments vezérigazgatója.

"Az általunk ismert Queen Elizabeth történelmet írt, és bízunk abban, hogy az Accor életben tartja örökségét, és hírneve miatt már önmagában is úti céllá válhat, ahol a vendégek és a látogatók egyaránt egyedülálló élményben részesülhetnek".

A hajó a Dubai Port Rashidban található, a Sheikh Zayed Road közvetlen szomszédságában, így könnyen megközelíthető róla a város minden fő látványossága. A Dubai Nemzetközi Repülőtér, a Dubai Mall, a Burj Khalifa és a La Mer Beach is elérhető kevesebb mint 20 perc alatt, a Palm Jumeirah és a Mall of the Emirates pedig 35, illetve 29 percre található a hajótól.

A teljes cikk: Az Accor úszó szállodával bővíti portfólióját Dubajban

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság