Nyomtatás

Csapody Balázs: Akkor is volt munkánk és motivációnk, amikor zárva kellett tartani

2022-01-26 676

Évértékelő sorozatunkban a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, a Kistücsök Étterem tulajdonosa elmondja, hogy mire tanította meg a pandémiás helyzet. Beszél az új gasztrohoteljükről és a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjának sikeréről is.

21-re is lapot húztak címmel indított sorozatunkban meghatározó turisztikai  vállalkozások és szervezetek vezetői beszélnek arról, miként élték meg 2021-ben a pandémia okozta, soha nem látott helyzetet? Milyen rejtett tartalékokat, szinte valószínűtlen megoldásokat kellett elővarázsolniuk a folytatáshoz?

„Az elmúlt év nagyon tanulságos volt, hiszen a 2020 év végi bezárások és a hónapokkal későbbi, április végi újranyitás miatt meg kellett tanulni rengeteg olyan dolgot, amit eddig nem tudtunk – emlékszik vissza Csapody Balázs, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke, a Kistücsök Étterem tulajdonosa. – Bizonyos szempontból jó, hogy ez a helyzet megtanított minket arra, hogy sosem kényelmesedhetünk el, és mindig fel kell találnunk magunkat, ha váratlan helyzet adódik. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Kistücsökben meg tudtuk tartani a csapatunkat, és velük, egy összeszokott kollektívával tudtunk újranyitni, és rögtön hatalmas forgalmunk lett.”

2021 szeptemberében megnyitotta kapuit a Kistücsök Étteremhez kapcsolódó szálláshely. Ezzel egy régóta dédelgetett álom vált valóra.

A teljes cikk: Csapody Balázs: Akkor is volt munkánk és motivációnk, amikor zárva kellett tartani

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság