Nyomtatás

Megnyitott a régió legelső új koncepciós Calvin Klein üzlete Budapesten!

2023-05-18 928

London után Budapestre érkezett meg elsőként a Calvin Klein legújabb, Lifestyle kollekciót is kínáló üzletkoncepciója, melyben a márka három külön divíziója egy helyen találkozik. 


A márka kedvelői már tudhatják, Magyarországon eddig 4 db Calvin Klein Jeans márkaüzlet volt megtalálható, azonban a Roland Divatház égisze alatt megszületett a márka eddigi legnagyobb kínálattal rendelkező Flagship üzlete is.

Gyönyörű enteriőrben csodálhatjuk meg a Calvin Klein minden szegmensét a Fashion Streeten; az ikonikus alsóneműktől kezdve, a már jól megszokott extravagánságot képviselő Jeans kollekció mellett az üzletben helyett kapott a márka Lifestyle divíziója is, melyre leginkább az elegáns, kifinomult stílus jellemző. 

Calvin Klein Flagstore Magyarországon

A csodás új bolt nyitását pedig egy egész hónapon keresztül ünnepli a márka: szombatonként élő Dj szett és pezsgő várja az üzletbe érkezőket! Ez pedig még nem minden... 

Május 25-én megrendezésre kerül a hivatalos exkluzív üzletnyitó rendezvény, melyre magyar tartalomgyártók, stylistok és divatfotósok is hivatalosak 5 szerencsés nyereményjáték nyertes mellett! 

Május 22-ig üzletben vásárlók között 5 darab páros meghívó kerül kisorsolásra, a szerencsés nyertesek pedig május 25-én részesei lehetnek Budapest első Calvin Klein rendezvényének

A nyereményjáték részleteiről  itt olvashatsz. 

Mi biztosan ott leszünk és reméljük néhány olvasónkkal is találkozhatunk! 

I Forrás: elle.hu

 
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság