Nyomtatás

Beindította nagy nyári vásárát az Aldi, Lidl, Tesco: ezért áll sorba minden magyar, aki spórolni akar

2022-07-27 1725

Alig több mint egy hónap, és itt a tanévkezdés. Ezt pedig a legnagyobb hazai áruházláncok is tudják, úgyhogy gyakorlatilag már ezen a héten indul a dömping, a boltok szép lassan elkezdenek megtelni iskolatáskákkal, füzetekkel, ceruzákkal és minden egyéb szükséges kiegészítővel. Ezzel párhuzamosan élesednek a boltok tanévkezdős katalógusai is, amiből már most szemezgethetnek a magyar családok.

A Pénzcentrum a sulikezdős előtt egy hónappal végigkérdezte a legnagyobb hazai láncokat, mire számíthatnak a vásárlók az idei szezonban, mikor és mit érdemes vásárolni akkor, ha valaki a lehető legolcsóbban akarja megúszni a bevásárlásokat.

Alig egy hónap és kezdetét veszi az igazi nagy tanszerbevásárlási roham Magyarországon. A szemfülesek azonban már most kiszúrhatták, hogy a legtöbb boltlánc bizony már el is kezdte kirakosgatni a különböző iskolai termékeiket polcaikra. Az idei tanévkezdés azonban más lehet mint az eddigiek.

Az országot ugyanis évtizedek óta nem látott mértékű infláció sújtja, de az utóbbi időben többször hallhattunk globális papírellátási gondokról is. Mindezek okán a Pénzcentrumon most annak jártunk utána, milyen tanszeres évre készülnek a legnagyobb magyar áruházláncok, illetve mit tanácsolnak, mikor érdemes a magyar családoknak intézni a bevásárlást.

A teljes cikk: Beindította nagy nyári vásárát az Aldi, Lidl, Tesco: ezért áll sorba minden magyar, aki spórolni akar

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság