Nyomtatás

Exkluzív férfi kollekcióval nyílt meg a BOSS első hazai plázaüzlete

2022-05-18 786

#BeYourOwnBOSS – azaz légy önmagad főnöke. A prémium divatmárka, a BOSS új arculattal, kollekcióval és világsztárokat felvonultató kampánnyal rázta fel nemrég a divat világát. A #BeYourOwnBOSS kampány, valamint az új férfi és női kollekció azoknak szól, akik éheznek a sikerre, akik irányítani akarják a saját életüket.

A BOSS márka idei teljes körű megújulásának részeként új arculat, az új, markánsabb stílushoz passzoló logó is született, valamint egy social média kampány is zajlott világszerte. Ebben olyan hírességek vállaltak szerepet többek között, mint Kendall Jenner és Hailey Bieber modellek, Khaby Lame TikTok sztár, Anthony Joshua bokszoló és a rapper Future.

Beköszöntött az új BOSS-korszak az Arena Mallban

A legújabb BOSS férfi kollekciója mostantól Magyarország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában is megvásárolható. Megnyílt a BOSS első és egyetlen hazai plázaüzlete, ahol a legújabb BOSS enteriőrben, 180 négyzetméteren válogathatunk az egyszerre minőségi és vagány férfi pólók, pulóverek, nadrágok ingek, táskák és cipők között.

I Forrás: markamonitor.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság