Nyomtatás

A CPI Hungary integrált menedzsment szolgáltatásai növelik a kiskereskedelmi bérlők elégedettségét

2022-05-04 947

A CPI Hungary a hazai retail portfóliója összes ingatlankezelési tevékenységét házon belül egyesítette, miután a property management és a bérbeadás mellett már a jogi szolgáltatást is a vállalat munkatársai végzik. Így a CPI Hungary még magasabb színvonalú szolgáltatásokat kínál a kiskereskedelmi bérlőinek, amely még versenyképesebbé tehetik az üzleteket és gyorsan reagálhatnak a piaci változásokra.

 

A CPI Hungary a kiskereskedelmi portfóliója teljes menedzsmentjét – közöttük a vagyonkezelés, a bérbeadás, a marketing, az üzemeltetés és a jogi támogatás – házon belül integrált irányítás alá vonta, vagyis már egyetlen tevékenység esetében sem beszélhetünk outsourcing szolgáltatásról. Ennek köszönhetően a vállalat munkatársainak létszáma jelentős mértékben, 40%-kal bővült.

A vállalat integrált, házon belüli portfóliómenedzsment modellje az irodapiacon már beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen ez jelentős mértékben növelte a szolgáltatási színvonalat, amelyet a bérlők is nagy elismeréssel nyugtáznak, nem véletlenül kiemelkedő az irodaállomány kihasználtsága. A CPI ezért nagy várakozásokkal tekint a retail menedzsment teljeskörű integrációjára is, hiszen a hatékonyabb ingatlankezelés hozzájárulhat a bérlői elégedettség növeléséhez.

Ezzel a lépéssel a bérlők és a CPI Hungary partneri kapcsolata még szorosabbá válik, így a vállalat közvetlenebbül és gyorsabban tud reagálni a bérlői igényekre. Az egy kézben összpontosuló teljeskörű menedzsment a piaci változásokat is hatékonyabban kezelheti, ami a jelenlegi kiskereskedelmi trendeket figyelembe véve elősegíti, hogy az üzletek érdekei érvényesüljenek és megőrizzék versenyképességüket.

A CPI 2017-ben vásárolt jelentős nagyságrendben retail ingatlanállományt Magyarországon, majd a bevásárlóközpontok és a kisebb kiskereskedelmi ingatlanok esetében megtörtént az újrapozícionálás, valamint a menedzsment professzionális alapokra helyezése. Az erőfeszítések meghozták az eredményt, hiszen a regionális üzletközpontok egyre népszerűbbek a látogatók körében.

Emellett a vállalat portfóliójába tartozó Campona családi élményközpontként újul meg idén tavaszra, így Dél-Budán megvalósították a 21. század plázakoncepcióját. Az újjászületett Campona az új vásárlói trendeket és igényeket elégíti ki, a belső terek igényes dizájnja mellett a szórakoztatási funkció előtérbe helyezése erősíti a bevásárlóközpont regionális városközpont jellegét.

„Hiszünk abban, hogy a bérlőink számára a legjobb szolgáltatást úgy tudjuk biztosítani, ha minden ingatlannal kapcsolatos tevékenységet magunk végzünk. Bérlőink elégedettsége és hűsége igazolta már ezt az irodaszegmensben, ahol az integrált tulajdonosi szemlélet a CPI hazai térnyerése, azaz 2014 óta sikeresen működik, ezért a retail szektorban is hasonló hatékonyságot és növekvő bérlői elégedettséget várunk. A jövőben a bérlőink közvetlenül hozzánk fordulhatnak, amely a reményeink szerint növeli az üzletek versenyképességét” – hangsúlyozta Madler Attila, a CPI Hungary Asset Management igazgatója.

I Forrás: realista.ingatlan.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság