Nyomtatás

Női taggal bővült a Rossmann cégvezetése

2022-05-03 1046

Új, női taggal bővült a hazai Rossmann cégvezetése. Szurma Gyöngyi 2002 óta erősíti a Rossmann csapatát, jelenleg értékesítési vezetőként dolgozik az ország egyik legnagyobb drogéria-hálózatánál. Izgalmas karrierútját több, nagyvállalatnál betöltött vezetői pozíció és diploma színesíti, most ő a vállalat cégvezetésének egyetlen női tagja.

Szurma Gyöngyi 1996-ban végzett a József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán, mint biológia-kémia szakos középiskolai tanár. Pályája azonban nem a katedrán teljesedett ki, a kereskedelem expanziós robbanásának köszönhetően végül - több nyelven beszélő, motivált diplomás fiatalként - a Baumax barkácsáruházláncnál indult, ahol kezdetben áruházvezető, később területi vezető, majd értékesítési vezető pozíciót töltött be. A Baumax után 2001-ben csatlakozott a Tesco Magyarországhoz, mint áruházigazgató, 2002-től pedig a Rossmann Magyarországnál folytatta karrierje építését értékesítési vezetőként.

„Amikor 20 évvel ezelőtt csatlakoztam a Rossmannhoz, mindössze 72 üzlete volt Magyarországon a hálózatnak. Azóta ez a szám több, mint 230-ra nőtt és folyamatosan nyitjuk új boltjainkat országszerte. Izgalmas 20 év van mögöttem: volt lehetőségem a beszerzési osztályt is vezetni, illetve nemrég cégvezetői kinevezést kaptam – árulta el Szurma Gyöngyi, a Rossmann Magyarország értékesítési vezetője.

A hazai cégvezetés Tóth Gergely cégvezető, Flórián László és Németh Kornél ügyvezetők mellett most Gyöngyi személyében egy női vezetővel bővült.

A teljes cikk: Női taggal bővült a Rossmann cégvezetése

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság