Nyomtatás

Nemzetközi vállalat választotta a H2Offices irodaházat

2023-01-25 758

Az Orbico Hungary a H2Offices irodakomplexum első fázisába költözik. Az új bérlő 1 253 négyzetméter irodaterületet foglal el az épületben.

A nemzetközi disztribúciós és logisztikai szolgáltató, az Orbico Hungary hosszú távú bérleti megállapodást kötött 1 253 négyzetméter irodaterületre egy tágas 64 négyzetméteres terasszal együtt a H2Offices-ben, ahova 2023 második negyedévben költözik be. Az Orbico Hungary Európa legnagyobb teljeskörű disztribúciós és ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó cégcsoportjának – az Orbico Csoportnak - a tagja, mely ügyfelei vállalkozásait vezető iparági megoldások fejlesztésével és alkalmazásával támogatja.

Nagy örömmel üdvözöljük új bérlőnket a H2Offices-ben, és örülünk, hogy irodaprojektünket újabb partner ismeri el. Irodaházunkat az épületet használókra és az ESG-elvekre fókuszálva terveztük és fejlesztettük ki, nagy hangsúlyt helyezve a természettel való kapcsolatra, és biztosak vagyunk benne, hogy az Orbico csapata itt prosperálni fog" -

emelte ki Cseke Amarilla, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Magyarországért felelős bérleti és vagyonkezelési vezetője.

A Skanska 2020-ban kezdte el a H2Offices első ütemének fejlesztését a Váci úti irodafolyosó szívében, amely 2022 végén készült el. A H2Offices olyan környezetet hoz létre, amely megfelel az irodákkal szembeni megváltozott elvárásoknak, kellemes, egészséges és rugalmas munkahelyet biztosít a kreativitást és az együttműködést támogatva, valamint nagy mennyiségű zöldterületet kínál Budapest egyik legforgalmasabb pontján. Nagy, multifunkcionális kert tóval, zöld teraszok a magasabb emeleteken és tetőtéri futópálya lélegzetelállító kilátással a városra - mind változatos rekreációs élményt kínálnak, és a közösségi élet helyszíneként is szolgálnak, így az épület a környék életének szerves részévé válik.

Egy vállalatot másik helyre költöztetni nem egyszerű feladat, de készen állunk erre a lépésre annak érdekében, hogy minden szükséges feltételt biztosítsunk a csapatunk tagjai számára ahhoz, hogy továbbra is kiválóan tudjanak teljesíteni. Már a H2Offices koncepciója is lenyűgözött bennünket, és látva a fenntarthatósági jellemzőket, az energiahatékony megoldásokat, valamint az emberközpontú tervezést, döntésünk egyértelmű volt"

- mondta Becze Zoltán, az Orbico Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Orbico Hungary-t a bérleti folyamat során a Newmark VLK Hungary szakértői segítették. „A legelőremutatóbb és legkorszerűbb épületet kerestük az ügyfelünk számára, és ezt megtaláltuk a H2Offices irodaház révén. Úgy tűnik, hogy ez tökéletes párosítás volt, és mindig elégedettséggel tölt el bennünket, amikor ilyen nagyszerű irodai megoldást kínálhatunk az ügyfeleink számára” - mondta Kalaus Valter, a Nemark VLK Hungary vezérigazgatója.

A H2Offices komplexum 67 000 négyzetméter bérelhető területet nyújt majd a három ütem befejezését követően. A névválasztás kapcsolódik a lokáció történetéhez, ugyanis az épületegyüttes a Fővárosi Vízművek korábbi székhelyének egykori telkén épül. Az első ütem nyolc emeletes, három föld alatti parkoló szinttel rendelkezik, és mintegy 27 000 négyzetméter bérbeadható területet biztosít. A WELL és LEED tanúsítványok elveivel összhangban tervezett projekt kiemelkedik a fenntartható megoldásaival, a természettel való kapcsolat erősítésével és az intelligens innovatív funkciók alkalmazásával.

| Forrás: Üzleti Hírszerzés

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság