Nyomtatás

Nemzetközi díjat nyert a CPI FM

2022-12-01 840

A nemzetközi ingatlantársaság hazai vállalatát tudatos és hosszútávú energia stratégiájának köszönhetően nem érte felkészületlenül a kialakult energia krízis. A CPI Facility Management innovatív és energiahatékony megoldásaival tűnik ki a magyar piacon, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a bérlőik a hazai átlaghoz képest versenyképesebb üzemeltetési költségekkel számolhassanak. Ennek egyik elismerése, hogy a CPI Facility Management nyerte el a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő CRE Awards Facility Management Firm díját.

A pénzügyi és gazdasági kihívások egyre nagyobb feladat elé állítják a hazai ingatlanpiaci vállalatokat, emellett az energiaválság, a fenntarthatóság, az ESG-törekvések és a költséghatékonyság miatt felértékelődik a létesítménygazdálkodási cégek szerepe. Az elmúlt évtizedben egyre nagyobb teret nyernek a környezettudatos megoldások, miközben a kereskedelmi ingatlanszektorban a zöld minősítések már alapvető igénynek számítanak.

A CPI Property Group az elmúlt évtizedben meghatározó szereplővé vált a régió és a magyar ingatlanpiac számos szektorában, így az irodapiacon, a bevásárlóközpont üzletágban és a szállodaiparban is jelentős pozíciókat foglal el. De nemcsak az ingatlanfejlesztési és befektetési üzletágakra helyeznek nagy hangsúlyt, hanem fontos szerepet játszik a hazai létesítménygazdálkodási vállalatuk, a CPI FM is, amely innovatív és költséghatékony megoldásaival hódít a magyar piacon. A vállalat arra törekszik, hogy a portfóliójába frissen bekerült épületekben is minél rövidebb idő alatt a legjobb energiaárakat és üzemeltetési megoldásokat vezesse be.

„Nagyon örülünk a CRE Awards Facility Management Firm díjnak, hiszen ez is jelzi, hogy a CPI FM jó úton jár, folyamatosan az új megoldásokat keressük, amelyekkel versenyképes szolgáltatásokat kínálunk a bérlőinknek. Hosszú távú energiastratégiával rendelkezünk, miközben elemezzük a portfóliónkat és a piacot. Válságálló megoldásaink és koncepciónk biztosítja azt, hogy az üzemeltetési stabilitásunkat maximálisan megőrizzük” – mondja Győri Gyula, a CPI FM vezetője.

A teljes cikk: Nemzetközi díjat nyert a CPI FM

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság