Nyomtatás

Három év után ismét jön a theBar, az ingatlanpiac ikonikus eseménye

2022-05-26 1031

Június 9-én kerül ismét megrendezésre a theBar, hiszen Az Év Irodája csapata közel hároméves szünet után szervezi meg a nagyszabású networking eseményt a Romkertben, ahol mindenki jelen lesz, aki számít az ingatlanszektorban. Aki kihagyja, lemarad!

Az elmúlt évtized legismertebb és legsikeresebb ingatlanpiaci szakmai találkozója a theBar a járvány miatt néhány évig szünetelt, azonban most ismét várja a szektor szereplőit, hogy az aktuális eseményekről, folyamatokról, trendekről és a jövő lehetséges irányairól kicserélhessék a tapasztalataikat.

A rendezvényen kötetlen hangulatban beszélgethetnek a partnerek, illetve a leendő partnerek, hiszen egy koktéllal a kézben köttetnek a legjobb üzletek. A jeles eseményre mindig egy különleges helyszínen kerül sor, ezúttal a megújult Romkertre esett a választás a Döbrentei téren a Duna-parton, ahonnan pazar kilátás nyílik Budapestre.

A theBar szimbolikus esemény is lesz, hiszen jelzi, hogy bár a pandémia még jelen van az életünkben, az ingatlanpiacon sikerült az elmúlt évek nehézségeit kezelni. Ugyanígy a jelenlegi gazdasági problémák és egyéb konfliktusok közepette még nagyobb jelentősége van a rendezvénynek, hiszen mutatja, hogy a magyar ingatlanpiaci szereplők erős közösséget alkotnak, akiket összeköt az ágazat és az értékteremtés iránti elkötelezettség.

A különleges networking eseményen a részvétel előzetes regisztrációval ingyenes. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, hiszen az ingatlanpiac prominens képviselői biztosan itt lesznek, közöttük vállalati felső- és középvezetők, illetve a szektorhoz kapcsolódó marketing- és HR-vezetők.

I Forrás: realista.ingatlan.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság