Nyomtatás

Felújítottak egy 10 ezer négyzetméteres irodaházat a Bajcsy-Zsilinszky úton

2022-05-19 813

Megújult a belvárosi Atrinova irodaház, melynek során az épület homlokzata, a központi földszinti csarnoka és recepciója is új formát kapott. A Deka Immobilien által tulajdonolt épületben a White Star Real Estate látja el a bérbeadási és ingatlankezelői tevékenységet, a Colliers Magyarország pedig a műszaki felügyeletet biztosítja.

Mintegy 18 hónapnyi munka után megújult a belvárosi Atrinova irodaház. Az V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton található épület 1998 óta üzemel és 10 500 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik. Az irodaház felújításának első fázisa 2017-ben kezdődött, melynek során az épület 7. emeletén étkezési, szabadidős és munkahelyi well-being lehetőségeket kínáló közösségi teret alakítottak ki és frissültek a közös terek is. Az új homlokzat tervezését a Zsuffa és Kalmár Építész Műterem tervezői végezték.

I Forrás: portfolio.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság