Nyomtatás

Amerikai gyógyszercég lesz a dél-pesti irodaház új bérlője

2022-01-18 1194
Új bérlők szerződtek a budapesti Millennium Gardens irodaházba. 2022 augusztusától a Fressnapf Hungária költözik a Millenium Gardens legfelső, 9. emeletének egy részére, emellett az USA-ban és Kanadában Merck néven ismert MSD Pharmaceuticals is úgy döntött, hogy bérbe vesz egy 1552 négyzetméteres irodaterületet - derül ki a cég Linkedin oldaláról.

Új bérlők kötöttek szerződést a budapesti Millennium Gardens irodaházba. 2022 augusztusától a Fressnapf Hungária költözik a Millenium Gardens legfelső emeletének egy részére, emellett az USA-ban és Kanadában Merck néven ismert MSD Pharmaceuticals is úgy döntött, hogy bérbe vesz egy 1552 négyzetméteres irodaterületet. Ez utóbbi tranzakciót a CBRE-tól P. Kovács Anikó és Horváth Brigitta segítette.

2021-ben mintegy 14 000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződést az épületben és az irodaház jó úton halad a júniusi befejezés felé, amiben a TriGranit lízing- és kivitelező csapatának, az OTP Banknank és a CBRE, valamint a Colliers ügynökségeknek is nagy szerepe van.

I Forrás: portfolio.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság