Nyomtatás

Raktármonstrumot épít Alsónémedin a Futureal

2023-03-10 775

Ez lesz a negyedik ilyen megaparkja Budapest körül. A Futureal leányvállalataként működő HelloParks cég a főváros déli agglomerációjában kezd új projektbe. Alsónémedin, egy 135 ezer négyzetméteres telken 60 ezer négyzetméter bérterületű raktár komplexumot hoz létre. Az átadást 2024 második negyedévére tervezi - jelentette be kedden a vállalat.

 A Fóton, Maglódon és Pátyon jelenleg is három modern megapark kivitelezésén dolgozó társaság az alsónémedi projekttel már a negyedik kulcsfontosságú közlekedési csomópont közelében lesz jelen Budapest körül. A beruházás eredményeként a HelloParks több mint 1 millió négyzetméternyi raktár- és ipari terület fejlesztését végzi.

A fejlesztő szerint az új épület is a BREEAM fenntarthatósági szabvány New Construction kategória legszigorúbb, Outstanding minősítésének eléréséhez szükséges kritériumok, illetve az EU Taxonómia elvárásai szerint készül majd.

A magyar társaság 2021-ben kezdett nagyívű építkezésekbe három helyszínen, ahol már mintegy 140 ezer négyzetméternyi ingatlan kivitelezését fejezte be, de jelenleg is közel 130 ezer négyzetméternyi csarnok építésén dolgozik.

I Forrás: mfor.hufor.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság