Nyomtatás

Az Erste ecseri területének eladása díjat nyert, ahol a JYSK logisztikai központja épül

2022-05-10 849

Az Erste Ingatlan Kft. ecseri területének értékesítését választották a legjobb kelet-közép-európai földügyletnek a Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2022 rendezvényén.

A nemzetközi díjátadón öt nemzet (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Románia és Szlovákia) legjobbnak választott helyi ingatlanos vállalkozásai és projektjei versengtek egymással több kategóriában. Miután az Erste Ingatlan Kft. által, a Newmark VLK Hungary tanácsadó közreműködésével értékesített ecseri terület eladását választották Magyarországon az év földügyletének, ez a tranzakció képviselhette hazánkat ebben a kategóriában a nemzetközi megmérettetésen.

A Construction & Investment Journal HOF Awards 2022 rendezvényén az ingatlanügyletek terén elért kiemelkedő teljesítmény elismeréseként a Best of the Best Land Transaction kategóriában az ecseri terület hozta el az első helyet, amelyet a JYSK vásárolt meg, hogy ott felépítse új magyarországi logisztikai központját. Az Erste Bank Hungary Zrt. tulajdonában lévő 170 hektáros ecseri területből 57 hektárt értékesítettek a bútoráruház-láncnak.

Fotó: JYSK Magyaroország Facebook-oldal - illusztráció

Forrás: ingatlan.realista.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság