Nyomtatás

Ami rendkívüli mértékben felgyorsíthatja az építkezéseket

2022-08-16 1042

Az 5 százalékos kedvezményes lakásáfa meghosszabbítása ellenére is az új építések számának csökkenését prognosztizálják az építőipari szakmai szervezetek, részben a kedvezményes finanszírozási lehetőségek megszűnése, részben az állami beruházások számának csökkenése miatt. Az építőipar egészét tekintve azonban vannak olyan részterületek, amelyek jelentősen bővülhetnek a következő években.

Az új építések szegmensében a várható visszaesés mellett is akad olyan terület, ami gyors bővülést érhet el a következő években. Az élesedő versenyben még inkább felértékelődik a gyors, pontos kivitelezés, a magas műszaki színvonalú építés, ami helyzetbe hozza az alternatív építési rendszereket. A moduláris építési technológia egy ilyen, gyorsan fejlődő, innovatív területe az építési kultúrának. Az építőipar változása és a moduláris építészetben felhasznált modern technológiák alkalmazása lehetőséget teremt...

Folytatás a portfolio.hu oldalán >>

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság