Nyomtatás

Az Elete Plazában olyan moziverzumot alakítottak ki, hogy Amerika is megirigyelheti

2022-05-11 1121

A plázamozik a pandémia nagy vesztesei voltak, de most ismét előtérbe kerültek, így egyre izgalmasabb jövő előtt állnak. A Etele Plaza 2021 szeptemberében nyitotta meg kapuit, amelynek egyik ékköve az ETELE Cinema, ahol most az újságírók egy exkluzív látogatáson bepillanthattak a kulisszák mögé. A hazánkban egyedülálló felszereltségű mozi különleges termekkel, innovatív technológiáival, illetve prémium szolgáltatásokkal várja a nézőket. A számok is lenyűgözők: 7000 négyzetméter alapterület, 14 terem, 1600 fő.

A nemzetközileg is elismert okospláza 

Az Etele Plaza 55.000 négyzetméteren, tágas terekkel és több mint 150 üzlettel várja a látogatókat 2021 szeptembere óta. Az épületet a Paulinyi & Partners és a Group Dyer csapata innovatív, technológiaorientált, valamint progresszív megközelítéssel tervezte meg, nagy belmagasságú és vonzó közösségi terekkel. A tervezők és kivitelezők szem előtt tartották a létesítmény kialakítása során a legmodernebb környezetbarát újításokat és előírásokat is. Ennek köszönhetően az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést, amellyel összhangban külön figyelmet kapott a könnyű megközelíthetőség, a fényszennyezés és a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása, valamint az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése.

Minőségi mozizás 

Az ETELE Cinema 7000 négyzetméter alapterületével, 14 termével 1600 fő befogadására képes. Kialakítása során figyelembe vették a legkülönbözőbb fogyasztói igényeket, így a látogatók a termek és ülőhelyek tekintetében is több opció közül választhatnak. A standard helyek egyedi fejlesztésű, prémium minőségű, skandináv designszékek, amelyek extra széles ülőfelülettel és karfa alatti tárolóval biztosítják a gondtalan szórakozást. A spanyol műbőrrel keretezett olasz szövethuzat, valamint a „glide” mechanika, azaz a dönthető háttámla és az előrecsúszó ülőfelület is mind ezt a célt szolgálják. Az összekapcsolt, elválasztó karfa nélküli kanapészékek külön-külön dönthető kialakítással az otthoni, bekuckózós hangulatot idézik. 

A PREMIUM termek ülőhelyei extra széles karfákkal rajta fa asztalkákkal, beépített pohártartóval és vezeték nélküli QI-töltővel rendelkeznek, kimagasló kényelmet biztosítva a filmnézéshez. Az ETELE Cinema több termében is Dolby Atmos és 7.1 hangrendszerek, 4K lézer vetítési technológia, valamint pixelvezérelt fénytechnika varázsolja el a látogatókat. A mozi megvalósításában kiemelt szerepet játszott a pláza generál tervezője, a Paulinyi & Partners vezető tervezője, Vámossy István, valamint az olasz mozitervező specialisták, a DeCa Design munkatársai, Domenico Del Priore és Raffaele Carlani. Az audió- és vetítéstechnikáért pedig az ország legjobb szakembere, Berkes Zoltán, a CinemaNext Hungary Cinema Integratora felelt. 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság