2019. április 22., hétfő - Csilla

Jön a Digital Masters digitális marketing akadémia 2.évfolyama!, 2019. április 12 - május 17.

marketing2018-ban telt házzal rendeztük meg a Digital Masters digitális marketing akadémia első évfolyamát, amelyet a Magyar Marketing Szövetség a POSITIVE by Hinora Group-al azzal a céllal hívott életre, hogy a marketingben megkerülhetetlen technológiai folyamatokat, lehetőségeket, digitális trendeket és megoldásokat a marketingtevékenységet végzők egy képzéssorozat keretében naprakészen,...

 ...átfogóan megismerhessék, valamint elsajátítsák. A Digital Masters egymásra épülő tematikus oktatási napokból áll, szakmai mentorok vezetésével. A képzéssorozat ideje alatt a szakmai mentor segítségével a résztvevők saját projekt(ek)en dolgozhatnak.

A Digital Masters digitális marketing akadémiát a Magyar Marketing Szövetség és a POSITIVE by Hinora Group azzal a céllal hívta életre, hogy a marketingben megkerülhetetlen technológiai folyamatokat, lehetőségeket, digitális trendeket és megoldásokat a marketingtevékenységet végzők egy képzéssorozat keretében naprakészen, átfogóan megismerhessék, valamint elsajátítsák. A modern marketingben a digitalizáció nagyobb hangsúllyal van jelen, mint a hagyományos kommunikációs csatornák. A kis-és középvállalkozások marketingtevékenysége pedig szinte teljes mértékben az online megoldásokra fókuszál.

Időpont: 2019. április 12, 26, május 3, 10, 17.
Helyszín: Microsoft Irodaház, Budapest
További információk: digitalmasters.hu

(Üzleti Hírszerzés)