2018. december 18., kedd - Auguszta

Ipari kémet fogott a Tesla - Kiterjedt és kártékony szabotázsról beszélt Musk

muskKiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban a Tesla egyik dolgozója, nem csak a gyártás folyamatát befolyásolta negatívan, hanem fontos információkat is kiszivárogtatott a vállalatról. Elon Musk, a cég vezére szerint ez nem csoda, nagyon hosszú azoknak a listája, akik holtan akarják látni a Teslát.

Musk fontos emailt küldött a cég dolgozóinak hétfőn, amelyben tudatta, hogy az egyik kollégájuk kiterjedt és nagyon kártékony szabotázst végzett az elmúlt időszakban. Musk állítása szerint különböző kódsorok megváltoztatásával képes volt negatívan befolyásolni a gyártás folyamatát. A szabotőr ráadásul a Tesla számára kifejezetten fontos adatokat is kiszivárogtatott egy harmadik fél, vélhetően a megbízója részére. Musk egyben jelezte, minderről csak a hétvégén szereztek tudomást.

Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a szabotőri tevékenység mennyire volt kiterjedt, azt viszont Musk elmondta, hogy a dolgozó azért árulta el a Teslát, mert hiába várt az előléptetésére, arra nem került sor. A Tesla ígéretet tett arra, hogy még a héten kivizsgálják az esetet, hogy tisztázódhasson, hogy a dolgozójuk egyedül szabotálta-e a munkát, vagy voltak más, esetleg külső segítők is.

Mint ahogy tudjátok, nagyon hosszú azoknak a listája, akik holtan akarják látni a Teslát. A Wall Street-i short sellerektől kezdve, az olajcégeken át, egészen más rivális autógyártókig

- írta Musk anélkül, hogy bárkit konkrétan megnevezett volna.

Tovább a teljes cikkhez: Ipari kémet fogott a Tesla

Bacon850x200 (2)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!