2018. október 20., szombat - Vendel

Az Apple az Amazon és a Google után végzett a "pozitív társadalmi hatás" felmérésen

nevetesA Recode és a SurveyMonkey közös kutatásából kiderül, hogy az amerikai felhasználók mely vállalatokat gondolják a leginkább pozitív hatásúnak a társadalomra. Az első helyen végzett az Amazon, amely megszerezte a szavazatok 20 százalékát. Második lett a Google 15 százalékkal és harmadik az almás vállalat 11 százalékkal.

A Cambridge Analytica botrány ellenére a Facebook-nak sikerült megszereznie a szavazatok 10 százalékát - és ezzel a negyedik helyet. A felsoroltakon kívül más vállalatokra a kérdőívet kitöltők 20 százaléka szavazott.

Az ügyvezető igazgatók küzűl Jeff Bezos-t tartották a legnagyobb hatásúnak az emberek mindennapi életére, a szavazók 22 százaléka voksolt rá. Sundar Pichei, a Google vezetője 18 százalékot szerzett, mögött pedig Mark Zuckerberg végzett 17 százalékkal. Az Apple ügyvezető igazgatójának, Tim Cook-nak nem sikerült dobogós helyet szereznie.

A Recode szerint a szavazás eredménye nem volt különösen meglepő, leszámítva, hogy a Facebook az elmúlt hetek botrányai ellenére is ilyen jól szerepelt. Az Amazon régóta a legkedveltebb vállalatnak számít és ezt a mostani felmérések is igazolták.

(Forrás: hasznaltalma.hu)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!