2018. október 20., szombat - Vendel

Előléptetések a Cushman & Wakefield budapesti irodájában

szantotamara2A Cushman & Wakefield, Magyarország vezető és folyamatosan bővülő ingatlantanácsadó vállalata, mely jelenleg több, mint 100 főt foglalkoztat, összesen 8 üzletágban, a mai napon teszi közzé 2018-as kinevezéseit. A vállalat ezúton jelenti be, hogy április elsejével Szántó Tamara MRICS és Csikós Ádám kollégáit Partner, P. Kovács Anikót, Szekér Attilát, és Rézsó Istvánt pedig Associate pozícióba lépteti elő.

További öt munkatársat, Budai Dórát, Erhardt -Tomor Enikőt, Gárdonyi Lórándot, Dybisewsky Gábort és Tarcsai Attilát Senior pozícióba, Kollár Marcellt Valuer pzícióba lépteti elő.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője elmondta:

“ Gratulálok az újonnan előléptetett munkatársaknak. Budapesti irodánkban ez az első eset, hogy egyszerre 11 ember kinevezését ünnepelhetjük. Egy magasabb, vezetői pozíció megszerzése kiemelkedő teljesítmény, egyben megnövekedett felelősség és jelentős mérföldkő az ember karrierjében. További sok sikert kívánok az új pozíciókba kinevezett kollégáknak!”

(Forrás: Cushman & Wakefield)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!