2019. március 24., vasárnap - Gábor

Dinamikusan bővül a Robertson Hungary; új kollégák, új megbízások

Csomor Evi web2Hat új megbízással bővült a Robertson Hungary portfóliója az elmúlt pár hónapban. A Robertson Hungary jól teljesít bérbeadó képviselet során, 2017-ben is igen aktív évet zárt az irodabérbeadással foglalkozó csapat. Bérbeadó képviseletben éves szinten a második legtöbb tranzakciót sikerült realizálni.

A megnövekedett ügyféligények még hatékonyabb kezelése érdekében két új tanácsadóval bővült a csapat.

Több megbízással bővült a Robertson Hungary iroda bérbeadási portfóliója az elmúlt időszakban. A Robertson Hungary irodabérbeadási csapata mindig is nagyon aktív volt Dél-Budán, ahol a kihasználatlanság rekord alacsony szintre süllyedt az elmúlt években. Az új projektek száma ezen az alpiacon rendkívül alacsony, 2018-ban egyedül a Bartók Udvar II átadása várható, amelynek ügynökségi bérbeadói feladatait a Robertson Hungary látja el. A Váci úti irodaház, a River Estates képviselete már második alkalommal került a Robertsonhoz. Az irodaház nemcsak nagy területeket kínál, hanem kiváló közlekedéssel is rendelkezik. Az MBC Business Center, Büro Center, Dévai Center és Westpoint Irodaház bérbeadásért tavaly év vége óta felel a Robertson csapata.

„Nagyon jól teljesít a csapatunk, aktív évünk volt 2017-ben is, éves szinten több mint 29.000 m2-re találtunk új bérlőt megbízóink számára. Jelentős mértékben hozzájárultunk a Váci Greens Irodapark és az Office Garden III bérbe adottságának növeléséhez. 2017-ben bérbeadói oldalon a Robertson Hungary zárta a második legtöbb tranzakciót. Új megbízásainkon hasonló lendülettel dolgozunk, mindent megteszünk azért, hogy minél magasabb bérbeadottságot érjünk el az általunk képviselt irodaházakban” – foglalta össze Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

Herédi Gábor webAz elmúlt hónapokban két új taggal bővült a Robertson Hungary irodabérbeadással foglalkozó részlege. Herédi Gábor, több éves tanácsadói tapasztalattal a háta mögött, tavaly októberben csatlakozott a csapathoz. Fő tevékenységi területe a Váci út és a pesti irodaházak.

Csomor Evi web

Csomor Éva február végén kezdte meg a munkát a Robertson Hungary-nél. Évi közel tíz évet élt külföldön, ahol munkatapasztalatát üzletfejlesztéssel, illetve start-up vállalkozások menedzsmentjével szélesítette.

Magyarországra visszatérve bérlőképviselőként dolgozott és elsősorban ingatlan-tanácsadás és munkakörnyezeti fejlesztési projektekben vett részt az elmúlt két évben. 

(Forrás: Robertson Hungary)