2018. október 21., vasárnap - Orsolya

A Cushman & Wakefield üzemelteti a Váci Greens D épületét

vacigreensA belga székhelyű Atenor által fejlesztett, 15 647 négyzetméteres Váci Greens D épület üzemeltetését, a 2018 januári átadást követően, a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó látja el.A modern, építészetileg is kiemelkedő Váci Greens D épület, januári átadásakor már 50 százalékos feltöltöttségnek örvend és további bérleti tárgyalások lezárása várható a közeljövőben.

A Cushman & Wakefield üzemeltetetési osztálya teljes körű property menedzsment szolgáltatást nyújt majd, melybe beletartozik a pénzügyi adminisztráció, a bérlői kapcsolattartás, a műszaki felügyelet és az alvállalkozók kezelése. Kollégáink az átadási periódustól kezdve bevonódnak a projektbe, hogy a felmerülő garanciális kérdéseket bonyolítsák a kivitelezővel.

Rézsó István, a Cushman & Wakefield üzemeltetési osztályának üzletfejlesztési vezetője elmondta:

“Rendkívül boldogok vagyunk, hogy egy ilyen kiemelkedő megbízást kaphattunk Budapest egyik leggyorsabban fejlődő irodai alpiacán, a Váci úti irodafolyosón. Biztosak vagyunk benne, hogy szakmai hozzáértésünk, tapasztalatunk, valamint elhívatottságunk tovább növeli az épület sikereit és felgyorsítja a bérbeadási folyamatot.”

Borbély Zoltán, az Atenor magyarországi ügyvezető igazgatója hozzátette:

“Biztosak vagyunk benne, hogy a Cushman & Wakefield a legmegfelelőbb választás az üzemeltetési feladatok ellátására és a csapat zökkenőmentesen beépül majd a Váci Greens irodakomplexum életébe. Nagyon várjuk az év elején induló együttműködést.”

A Váci Greens irodakomplexum a teljes átadást követően, összesen 130 000 négyzetméter irodaterületet foglal majd magában, 6 épületben, mely nagyon fontos eleme a kerület üzleti újjáéledésének. A Váci Greens Campus már most sok nagy jelentőséggel bíró bérlőnek ad otthont, akik közel 5 700 embert alkalmaznak. A 2. ütem átadását követően (D, E, F épületek) a campus várhatóan közel 10 000 ember munkahelye lesz majd.

(Forrás: Cushman & Wakefield)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!