2018. április 23., hétfő - Béla

Vásárok, kiállítások

busexpoA magyarországi autóbusz-gyártás, forgalmazás és az autóbuszos személyszállítási szolgáltatások egyetlen tematikus éves hazai seregszemléje. BUSEXPO, ahol a magyar autóbuszpiaci szereplők színe-java megjelenik! A hazai és nemzetközi márkaforgalmazók mellett a beszállítók és szolgáltatók széles palettája is képviselteti magát.

szakmaszatarA Szakma Sztár Fesztiválra a Hungexpo Vásárközpontban kerül sor. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve  a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerûsítése révén. A rendezvény szlogenje: „A jó szakma felér egy diplomával”.

veteranjarmuLátogasson ki családjával és barátaival Esztergomba az "Akkor és Most" jármű expóra. Egész napos programok lesznek a színpadon, zenei és tánc produkciók. Mind a két nap sétahajózás, léghajózás, gyerek játszópark, kirakodó vásár és szuper koncertek várják az érdeklődőket Esztergomban a Nagy Duna sétányon.

ifat2018. május 14-18. között kerül megrendezésre Münchenben az IFAT nemzetközi szakvásár, amely a víz-, szennyvíz-, hulladékkezelés és újrahasznosítás kiállítása. Legutóbb, 2016-ban 168 országból 136.885 látogató érkezett, valamint 59 ország 3097 kiállítója mutatkozott be. Az IFAT kiállítás jellemzői – röviden: átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok.

  • 1