2018. február 23., péntek - Alfréd

Vásárok, kiállítások

kertkiallitasJöjjön, lásson, üzleteljen! A mottó nem változott, sőt, már most garantálják a szervezők, hogy a négy szakkiállítás sok újdonsággal és nagyszerű programokkal várja az érdeklődőket. Ön se hagyja ki! A kiállítók a szolgáltatások és termékek széles palettáját mutatják be a nagyérdemű vásárló közönség számára.

tourex2018. február 23-24. között 28. alkalommal kerül Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás, Vásár és Konferencia. A rendezvénynek a Hírös Agóra - Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ ad otthont. A kiállításon utazási irodák, gyógyfürdők, idegenforgalmi régiók kínálatából válogathatunk.

messehalle 12 bigbijcgTudja-e, hogy Frankfurtban 777 éve rendeznek vásárokat? Természetesen a középkorban még nem a mai értelemben vett szakvásárok, illetve kiállítások várták az érdeklődőket, de a történészek szerint Frankfurt városa immár 777 éve folyamatosan ad otthont vásároknak. A Messe Frankfurt vásárai kiemelkedő jelentőségűek az egyes iparágak számára.

ProWein17 MK7472Önálló bemutatkozási lehetőséget kapnak a következő ProWein szakvásáron a kézműves szeszes italok, sörök és ciderek? A kézműves készítésű szeszes italok, a kézműves sörök és a kézműves almabor felkapott kínálatát 2018. március 18-a és 20-a között, a következő ProWein szakvásáron kiemelten rivaldafénybe állítják.

free2018. február 21-25. között kerül megrendezésre Münchenben a f.re.e utazás- és szabadidő-kiállítás. A f.re.e Németország egyik legjelentősebb élményvására a szabadidő és az utazás területén. Legutóbb, 2017-ben 135.000 látogató érkezett, valamint 65 ország több mint 1300 kiállítója mutatkozott be.

unique 170Tavasszal a szervezők ismét Lipcsébe várják a reklámajándék szakma résztvevőit. A vásári koncepció megőrzi a bevált receptet, azaz a 4 fő tematika (reklámtechnika, textil individualizálás, gravírozás, trófeák) mellé +1 ráadásként ott találjuk a CADEAUX ajándék, souvenir szakvásárt, hogy a kereslet-kínálat még jobban egymásra találhasson.

kiallitas2018. március 7-13. között kerül megrendezésre Münchenben az Internationale Handwerksmesse, amely Nemzetközi Kézműipari Vásár. A kiállítás fő témakörei: lakás- és munkahelyi berendezések; konyha és konyhafelszerelés; külső berendezések (kerti elemek, teraszfelszerelések); kézművesség; építés, felújítás; belső- és külsőépítészet, szerszámok és technika.

iwaA 2018. március 9-12. között megrendezésre kerülő IWA & Outdoor Classics immár 44 éve kétségtelenül Európa egyik legrangosabb szakvására a vadászati fegyverek és lövészsport,  szabadtéri tevékenységek, valamint polgári és hivatalos biztonsági alkalmazások témájában.

ProWein17 BL395532018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

  • 1