2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Szabadidő, életmód

mozgasCsak az időjárás miatt főhet a fejünk, de amiatt, hogy lesz-e hova kimozdulnunk a hétvégén, nem kell aggódnunk. A Múzeumok Éjszakája és az Olimpia Éjszakája mellett a Kuglóf Fesztivál éjszakai teljesítménytúrájának szervezői is gondoltak viszont azokra, akik csak később, naplemente körül merészkednek elő. Itt az év 25. hétvégéje, merüljünk ismét együtt az események világába!

Teltházas jótékonysági gálaestet szervezett 2017. június 16-án a Várva Várt Alapítvány, amelyet a nagy érdeklődés miatt végül a YouTubon, élőben is közvetítettek. A gálaest célja a krízishelyzetbe kerülő babák és szüleik támogatása, illetve az örökbefogadás népszerűsítése volt. Az eseményen Vámos Róbert által készített rajzra július 4-ig lehet még jótékony célból licitálni.

babaJótékonysági gálaestet szervez 2017. június 16-án – az EMMI támogatásával – a Várva Várt Alapítvány. A gálaest célja a krízishelyzetbe kerülő babák és szüleik támogatása, illetve az örökbefogadás népszerűsítése. Az est háziasszonyát, Pataki Zitát kérdeztük – akit az ország leginkább az RTL Klub meteorológia hírszerkesztőjeként illetve rádiós műsorvezetőként ismer – honnan is fúj a szél, miért vállalta el a gálaest házigazdai szerepét?

repulonapokIdén újra megrendezésre kerül a nagy sikerű Legendák a Levegőben Repülőnap a Szolnok-Szandaszőlős Repülőtéren. A rendezvénysorozat az elmúlt évek alatt a hazai kisgépes repülés egyik legszínvonalasabb programjává vált. A repülőnapon általában a hazai polgári repülés minden fontos alakja tiszteletét teszi, és nem ritka a honvédségi részvétel sem.

fufa tankertAz ELTE Füvészkertben 2017. május 2-án 10.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával 500 négyzetméteres területen nyílt meg a FűFa Tankert. Az új tanodát azzal a céllal adják át a jövő generációinak, hogy óvodások és kisiskolások kaphassanak itt élményközpontú zöldtudatos képzést.

  • 1