2019. február 17., vasárnap - Donát

Szabadidő, életmód

reneszVárosnéző sétánk témája ezúttal az arisztokrata paloták külső és belső világába hív a Kiskörúttól a Hősök teréig. A válogatott szépségek kedvéért egyszer földalattival is utazunk, hogy a neoreneszánsz építészet gyöngyszemei sorának végén egy kiváló egyéniség rendkívüli kertjében záruljon a sétánk.

hetvege26. alkalommal kerül megrendezésre a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás Budapesten 2019. február 7-10. között a HUNGEXPO Vásárközpontban. Persze közben szerkesztőségünk sem hagyta abba a programvadászatot. Merüljünk ismét együtt a hétvégi  események világába, és nézzük, mit tartogat az év 6. hétvégéje!

turelemKapcsolataink meghatározóak, és nem csak a magánéletben – a munkahelyi  kapcsolataink ugyanazok az elvek mentén alakulnak, mint a családunkkal,  barátainkkal ápolt viszonyunk. Sőt, az élettelen tárgyakra és munkaeszközökre,  pl. a számítógépünkre, is kivetítjük a kapcsolatra való igényünket, ez az  automatizálás és robotizálás hajnalán további kérdéseket vet fel.

audi2Régóta szerettem volna felkeresni az Audi múzeumát, mivel piszkálja a csőröm, hogy miként sikerül felvennie ezen a fronton a kesztyűt a legifjabb német prémiummárkának. Az előző posztban mutattam be a Mercedes lenyűgöző múzeumát, de ezen a túrán sikerült több zarándokhelyet is kipipálni. Annyit előre is elárulhatok, hogy az Audi múzeum felülmúlta a várakozásaimat.

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!