2018. június 22., péntek - Paulina

Szabadidő, életmód

muzeumokejszakajaAz ország legszebb szabadtéri színpada, a Hősök terén ismét megéled a hétvégén! Sokan várták már a Múzeumok Éjszakáját is, és Budapest lesz a házigazdája ismét a Red Bull Air Race-nek. Hideg front ide, lehűlés oda, a hétvégi események forró hangulatot teremtenek majd. Tartson velünk, és merüljünk ismét együtt az események világába!

setaazeletert 1Idén immár nyolcadszor indult útjára a „Séta az életért”.  A Magyarok Európában Egyesület és a Várva Várt Alapítvány szervezésében együtt meneteltek a különböző életvédő szervezetek a magzati élet és egyben az emberi élet szeretetéért, védelméért és tiszteletben tartásáért.

audi2Régóta szerettem volna felkeresni az Audi múzeumát, mivel piszkálja a csőröm, hogy miként sikerül felvennie ezen a fronton a kesztyűt a legifjabb német prémiummárkának. Az előző posztban mutattam be a Mercedes lenyűgöző múzeumát, de ezen a túrán sikerült több zarándokhelyet is kipipálni. Annyit előre is elárulhatok, hogy az Audi múzeum felülmúlta a várakozásaimat.

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!