2019. január 19., szombat - Sára

Magyar Fenntarthatósági Csúcs, 2018. november 21.

fenntarthatosagicsucs2A Piac & Profit november 21-én ismét megrendezi a Magyar Fenntarthatósági Csúcsot, a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját. A kilencedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában  idén a technológiák, a digitalizáció által átalakult világunk és a fenntartható fejlődés viszonya áll.

Jó-e a világnak a technológia, a digitalizáció uralma? Sok jel arra mutat, hogy az üzleti szektor közvetlen profitérdekével is összefügg a technológiai fejlesztések hatékonyságjavító, energia fogyasztást visszafogó, hulladékot újra a termelésbe hasznosító következményének kihasználása. A digitális technológiai fejlesztések hatékonysági, üzleti eredményei egyértelműen és látványosan igazolják, hogy a természeti környezet és az üzleti érdek harmóniában van.

Tömeges modellváltás zajlik a gazdaságban globális és helyi szinten is. Kérdés: gyorsabbak lesznek-e a fejlesztésen alapuló üzleti modellváltások, mint a felmelegedés? Rajtunk múlik!
A konferencia fővédnökei: László Ervin világhírű tudós, író, Juhász Árpád geológus és Demcsák Mária az Üzleti Etikai Díj alapítója szerint az üzleti szektor kezében van az egyetlen remény. A zéró széndioxid-kibocsátás, az erőforrás-túlhasználat beszüntetése, a hulladékmentes gyártás, az élő környezettel tekintettel működés azonnali megkezdése, az élelmiszertermelés és fogyasztás teljes átalakulása csak a rohamos technológiai fejlődéssel lehetséges.

Tényekről és a gazdasági szektor eredményeiről, a reményről szólnak a konferencia hiteles előadói, többet között: Ürge-Vorsatz Diána, Mika János, Hetesi Zsolt, Bőgel György, László Ervin, Faragó Tibor, Dinya László. A technológiai forradalom már kézen fekvő hatásairól sok példát hallhatunk az üzleti szektor szereplőitől.

Résztvevőink, előadóink, beszélgetőpartnereink a tudomány, az oktatás, az üzleti élet, a civil szektor és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodói, cselekvői.

Időpont: 2018. november 21. szerda. 9.00–17.00
Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum
További információ: piacesprofit.hu

(Üzleti Hírszerzés)

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!