2018. február 23., péntek - Alfréd

Ecommerce Expo - 2018. március 22.

expo2Az Ecommerce Expo a legnagyobb e-kereskedelmi rendezvény Magyarországon, több mint 2000 résztvevővel. Több mint 50 elismert szakértő osztja majd meg tapasztalatait, az aktuális trendeket. Többek között arra is választ kaphatunk majd, hogy melyek a legújabb vevőszerző módszerek...

...miként tud lépést tartani a növekvő online rendelésekkel a logisztikai szektor, vagy várhatóan milyen hatással lesz a hazai e-kereskedelemre a sokak által emlegetett GDPR. Ráadásul az Expo nem csupán egy konferencia, hanem kiállítás is egyben. Így idén is 52 kiállító várja a résztvevőket. Ők a hazai e-kereskedelem összes szegmensét lefedik, így a látogatóknak bármilyen kérdése merülne fel a webáruházukkal kapcsolatban, biztosan találnak egy partnert, aki megoldással szolgál a problémájukra.

Plusz az sem elhanyagolható tény, hogy mindannyian egyedi ajánlattal készülnek a jelenlévők számára. Így felkeresve őket akár összességében több százezer forintot is spórolhatnak az élelmes vállalkozók. Amennyiben kíváncsi a részletes programra, az előadókra és kiállítókra, látogassa meg az alábbi weboldalt, ahol most 20% kedvezménnyel juthat hozzá belépőjéhez.

Időpont: 2018. március 22.
Helyszín: Budapest, Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
További információ: www.ecomexpo.hu

(Üzleti Hírszerzés)

  • 1