2018. február 23., péntek - Alfréd

Konferenciák, tréningek

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

gdprJogszerű adatkezelés a gyógyszermarketingben. Részletszabályok és gyakorlati megoldások a GDPR hatálybalépése után. Ebben a témában szervezi a Medical Tribune februári konferenciáját. 2018. május 25-én hatályba lép az új európai adatvédelmi rendelet, amely alapjaiban érinti a gyógyszerek és orvostechnikai eszközök marketingjével kapcsolatos gyakorlatokat is.

busienessA konferencia és a workshop kiemelt témái: A BI terület helyzete a világban és Magyarországon – Ég és föld a különbség?Machine learning a gyakorlatban – esettanulmány, Cloud BI vs. On-premise megoldások, Adatvagyon, BIG DATA, IoT,Önkiszolgáló BI kialakítása nagyvállalati környezetben,Hol tart Európa és Magyarország az adatgazdaság megvalósításában?

szemleletvaltasAz ipari forradalom negyedik ciklusa a magyar vállalatok kis részét érte még csak utol, azonban az ipari szektor egyre több területén látszik, hogy komoly igény van az automatizálásra és robotizálásra. Számos folyamat felesleges terhet ró a humán erőforrásra, legyen szó a termeléstervezésről, a gyártásról vagy akár a riportok, elemzések elkészítéséről.

socialmedia2Változás. Változás. Változás. Egy pillanat alatt új fogyasztói szokások, új kommunikációs divat, új árak, új piaci előnyök, új közösségi oldalak keletkeztek.  Ha nem napról napra követjük a változásokat, könnyen meglepődhetünk, hogy a tegnapi jól bevált marketinggyakorlatunk már nem működik.

megoldokulcsA közeljövőben jelentős jogi változásokat hoz Magyarországon is az EU műhelyeiben kimunkált szerzői jogi reform. Megváltozhat a kiadók helyzete, olyan jogokat kaphatnak, amelyek hosszú évek után kapaszkodót jelenthetnek a tartalmaikat ingyen felhasználó technológiai óriásokkal, platformokkal szemben.

konferencia42018. március 8-án, csütörtökön immár hetedszer jön a nap, amely az új marketingről, a vevőszerző trendekről, a pozitív hozzáállásról, cégedről, rólad szól.  Vajon megéri 2018-ban a TV-ben hirdetni, vagy inkább minden energiánkkal az online felé forduljunk? Néhány nem mindennapi újdonsággal, amely megmentheti a tévé reklámértékét, és a hirdetések vevőszerző-képességét.

expo2Az Ecommerce Expo a legnagyobb e-kereskedelmi rendezvény Magyarországon, több mint 2000 résztvevővel. Több mint 50 elismert szakértő osztja majd meg tapasztalatait, az aktuális trendeket. Többek között arra is választ kaphatunk majd, hogy melyek a legújabb vevőszerző módszerek...

  • 1