2018. december 16., vasárnap - Etelka

Konferenciák, tréningek

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

marketingsummitIsmerd meg a 2019-es év legmeghatározóbb marketing trendjeit, a marketing intelligencia szintjeit és a Marketing Summit idei témáit! Már lehet jelentkezni Egg bird áron a szakma első számú konferenciájára!  3 nap, 2 konferencia, 4 workshop, 1 digitális mesterkurzus, premier előadások, több mint 700 résztvevő.

propertyinvestmenA hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai eseménye, ahol a legjelentősebb cégek és vezetőik találkoznak. A tavaly rekordszámú, több mint 800 fős közönség részvételével zajló esemény egész napos szakmai programot kínál a befektetések, a fejlesztések, a technológiai újdonságok, a bérlői igények, a marketing, az üzemeltetés, az e-kereskedelem, a lakáspiac vagy az alternatív termékek témáiban.

hitelÚj, illetve az eddiginél is kedvezőbb, valóban nulla százalékos kamatozású finanszírozási lehetőségek nyíltak meg a közelmúltban Magyarországon. Ezek segítségével azok is fejleszthetik a vállalkozásukat, illetve korszerűsíthetik az ingatlanjukat, akik nem, vagy csak nagyon nehezen jutnának hozzá ilyen forrásokhoz.

prezentacioA legfrissebb tanulmányok szerint a vezetők 95,7%-a úgy találja, hogy a prezentációk elengedhetetlenek az üzleti sikerekhez, azonban csupán 2,2%-uk elégedett az előadások hatásával. Hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő prezentációt? Miként tegyünk élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá, frappánsabbá bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítői beszélgetést?

fenntarthatosagicsucs2A Piac & Profit november 21-én ismét megrendezi a Magyar Fenntarthatósági Csúcsot, a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját. A kilencedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában  idén a technológiák, a digitalizáció által átalakult világunk és a fenntartható fejlődés viszonya áll.

adatvedelem2Nem sok olyan jogszabály volt az elmúlt évtizedekben, amely akkora hullámokat keltett volna, mint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete. Szektortól függetlenül mindenki hallott róla és tudta: 2018. májusában valami nagyon megváltozik. Aztán elmúlt május, az adatkezelők pedig úgy folytatják a munkájukat, mint eddig. Valóban nem változott semmi, csak a hype volt nagy?

hrA gazdaság munkaerőhiányos állapotára a HR-es válasza sokféle lehet, ezért érdemes átnézni az esettanulmányokat, és tanulni mások eredményeiből. A vállalati HR-esettanulmányokat bemutató inspiráló szakmai konferenciánkon pont erre lesz lehetőség, biztosítsa a helyét már most!

brandA Piac és Profit konferenciasorozatának következő, az MPRSz szakmai támogatásával zajló állomása a Brandépítés 2018 című esemény, mely a cégmárka és a hírnév alakításának, a jó hírnév megtartásának módszereit tárja az érdeklődők elé. A szervezők és az MPRSz előadói december 13-ára várják az érdeklődőket a The Experience Center-ben!

  • 1
Bacon850x200 (2)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!