2017. október 17., kedd - Hedvig

Konferenciák, tréningek

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

ongondoskodasHétéves születésnapját ünnepli idén a legforróbb öngondoskodási és megtakarítási témákat felölelő Portfolio Öngondoskodás konferencia. A kisebb kockázatot vállaló befektetőknek idén is be kellett érniük az alacsony hozamokkal, miközben úgy tűnik, hogy az infláció feléledése az inflációkövető állampapírok felé hajtja a magyar lakossági keresletet.

infoterAz idei Infotér Konferencia azt tűzi ki célul, hogy beazonosítsa azokat a teendőket, amelyek hazánk boldogulását szolgálják, és amelyekben az informatikának, az információs társadalom vívmányainak oroszlánrésze van. A gazdaságnak ma már nincs olyan területe, amelyben ne lenne meghatározó szerepe az informatikának.

ertektözsdeÚjabb állomásához érkezik a Budapesti Értéktőzsde és a Privátbankár.hu exkluzív befektetői-kibocsátói rendezvénysorozata: a BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum második rendezvényét 2017. október 18-án délelőtt tartjuk a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

adatvedelem konfIdén tizennegyedik  alkalommal kerül megrendezésre Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági Fesztiválja 2017. október 20-21-én  Budapesten, a MOM Kulturális központban. Számos előadás és  workshop, valamint izgalmas versenyek várják az érdeklődőket - értesült az Esemény Menedzser online magazin szerkesztősége.

hvgfutureMa minden a jövőről szól. Víziókat vázolunk, esélyeket latolgatunk, nagy terveket szövünk és csak remélni tudjuk, hogy sikerül ráéreznünk a jövő trendejire. Nehezíti a dolgunkat, hogy a cégeken belül sincs egységes megértés arról, hogy a technológia változása hogyan fog hatni a piacainkra és arról sem, hogy pontosan mit kellene tenni annak érdekében, hogy a változás nyertesei lehessünk.

sprintHa a számtalan félbemaradt vagy elhalt projekt kapcsán ismerősek a kifogások: nincs pénz, nincs csapat, nincs idő, nincs vezetői döntés és támogatás, akkor ideje utánanézni, mit csinálnak másként azok, akik eredményesek a piacon. Az elmúlt évtizedben sokan kísérleteztek olyan módszerekkel, amelyek a végletekig fókuszálják...

marketingworld3 nap, 2 konferencia, 2 workshop, egy Digital Hack, több mint 700 résztvevő. Ha unod már a 15 perces előadásokat és soha máshol nem hallott tartalmakra vágysz, akkor lépj be a marketing valódi világába, mint marketing- döntéshozó, - szakember, - tanácsadó, - szolgáltató, - oktató, - cégvezető, - érdeklődő! Mondj igent a marketingszakma első számú konferenciájára!

property ingatlanNovember 21: az év ingatlanos eseménye Magyarországon. Idén 13. alkalommal rendezzük meg a hazai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát. Egész napos szakmai program, délután párhuzamos tematikus szekciók, esti állófogadás meglepetésekkel, díjátadó és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség.

  • 1