2017. december 13., szerda - Luca

Konferenciák, tréningek

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

property ingatlanNovember 21: az év ingatlanos eseménye Magyarországon. Idén 13. alkalommal rendezzük meg a hazai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát. Egész napos szakmai program, délután párhuzamos tematikus szekciók, esti állófogadás meglepetésekkel, díjátadó és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség.

hrHr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? Facebook, LinkedIN? És kiről mit árul el az adatlapja? Milyen következtetést vonhatunk le a látottakból: akár jogi, akár pszichológiai mérce mentén? A nap másik felében a Kékgalléros HR kihívások c. wokrshopunkon is részt vehet!

cegesautoA jó cafetéria rendszer 2018-ban is alkalmas a munkavállalók motiválására. HR-esek, bérszámfejtők és könyvelők számára ajánljuk konferenciánkat, ahol minden fontos jogszabályi változásról, a jövő évi cafetéria lehetőségről tájékoztatjuk résztvevőinket.

hvg megyozesA legújabb tudományos kutatások szerint a meggyőzés titka nem is magában az üzenet megfogalmazásában rejlik, hanem annak kontextusában. El kell érnünk, hogy közönségünk már az előtt befogadóvá váljon az üzenetünkre, mielőtt meghallja azt. Robert B. Cialdini szociálpszichológus, a befolyásolás szakértője szerint a meggyőzés valójában időzítés kérdése.

telefonMI AZ A WEBINÁRIUM? A web és szeminárium szavakból született webinárium olyan előadást jelent, amelyet online, egy arra alkalmas szoftver segítségével tartanak meg, és a résztvevők kényelmesen, otthonról vagy a munkahelyükről élvezhetik azt. Mi a népszerű, GoToWebinar szoftver segítségével tartjuk előadásainkat, így ha szeretne azokon részt venni, Önnek előzetesen nem szükséges semmilyen programot letölteni.

kommunikacioKönnyű elveszni a content marketing, natív hirdetések és pr-cikkek Bermuda-háromszögében, de vajon mi a helyes út és hogyan lehet rendet tenni a zűrzavarban? Tényleg átveszi a hatalmat a branded content a kommunikációban? Kinek a feladata a tartalom előállítása?Mit lehet kezdeni a pr-es babérokra törő reklám- és médiaügynökségekkel?

hvg szemleletMiért tudnak hasonló képességű emberek közül egyesek sikeresebbé válni, miközben mások az ígéretes kezdés után megakadnak egy adott szinten? Pusztán a hozzáálláson múlik, kiből lesz hatékony, jó vezető, és ki lesz az, akinek küzdelmes az út a célig? Akár tudatában vagyunk, akár nem, elménk folyamatosan rögzíti, mi történik velünk - monitoroz és értelmez.

bizalmatlansagHogyan állapítsuk meg, milyen a hírnevünk az interneten? Hogyan védhetjük meg a (jó) hírnevünket? A tréning során a résztvevők megismerkednek az internetes véleménykezeléssel, a vélemények hatásával, az azokban rejlő PR nyújtotta lehetőségekkel, ill. az online kialakult arculatot a reputációmenedzsment eszköztárával piaci előnnyé kovácsolni és fenntartani azt.

  • 1