2018. február 23., péntek - Alfréd

Vásárok, kiállítások

vedohalo cikk1Aki tavaly októberben elutazott az A+A szakvásárra Düsseldorfba, egy növekvőben lévő iparág, a munkahelyi biztonság és egészségvédelem világának fejlődését követhette nyomon. Mindenekelőtt az egyéni védőfelszerelések piaca bővül lendületesen: volumenét jelenleg mintegy 18 milliárd euróra becsülik. 2018-ban ezért Magyarországon is egy új szakmai és nagyközönség eseményt kívánnak a témának szentelni „Védőháló” címmel április 19-22. között, a munka világa mellett az otthoni környezet biztonságát is bevonva a tematikába – tudta meg az OGH hírügynökség.

vedohalo logoA 2018 április 19-től 22-ig megrendezésre kerülő 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk, valamint környezetünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait.

ifat2018. május 14-18. között kerül megrendezésre Münchenben az IFAT nemzetközi szakvásár, amely a víz-, szennyvíz-, hulladékkezelés és újrahasznosítás kiállítása. Legutóbb, 2016-ban 168 országból 136.885 látogató érkezett, valamint 59 ország 3097 kiállítója mutatkozott be. Az IFAT kiállítás jellemzői – röviden: átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok.

vinitaiveronaA VINITALY nemzetközi borkiállítás, a kiváló minőségű borok és párlatok bemutatója (együtt az ENOLITECH és Sol&Agrifood kiállításokkal) 2018-ben április második utolsó hetében várja a világ szakembereit Veronába. 2017-ben a látogatók száma elérte a 155.000 főt, ebből közel 56.000 szakmai látogató külföldről érkezett.

ceramitecA ceramitec szakkiállítás, az ipari kerámia és porkohászat vezető világvására, a szakma fontos találkozóhelye ezúttal 2018. április 10-13. között kerül megrendezésre Münchenben, párhuzamosan az analytica kiállítással. Az előző, 2015-ös nemzetközi rendezvényen 600 kiállító 37 országból mutatta be termékeit és szolgáltatásait több mint 15.000 látogatónak, akik 93 országból érkeztek.

analyticaAz analytica a szakma 2 évenként a müncheni vásárterületen megrendezésre kerülő világtalálkozója, amelyet legközelebb 2018. április 10-13. között rendeznek meg. Európa egyik legjelentősebb kongresszussal egybekötött szakvására, mely a kutatókat, az iparágakat és a felhasználókat gyűjti össze.

iwaA 2018. március 9-12. között megrendezésre kerülő IWA & Outdoor Classics immár 44 éve kétségtelenül Európa egyik legrangosabb szakvására a vadászati fegyverek és lövészsport,  szabadtéri tevékenységek, valamint polgári és hivatalos biztonsági alkalmazások témájában.

kiallitas2018. március 7-13. között kerül megrendezésre Münchenben az Internationale Handwerksmesse, amely Nemzetközi Kézműipari Vásár. A kiállítás fő témakörei: lakás- és munkahelyi berendezések; konyha és konyhafelszerelés; külső berendezések (kerti elemek, teraszfelszerelések); kézművesség; építés, felújítás; belső- és külsőépítészet, szerszámok és technika.

unique 170Tavasszal a szervezők ismét Lipcsébe várják a reklámajándék szakma résztvevőit. A vásári koncepció megőrzi a bevált receptet, azaz a 4 fő tematika (reklámtechnika, textil individualizálás, gravírozás, trófeák) mellé +1 ráadásként ott találjuk a CADEAUX ajándék, souvenir szakvásárt, hogy a kereslet-kínálat még jobban egymásra találhasson.

  • 1