2017. december 13., szerda - Luca

Vásárok, kiállítások

ProWein17 MK7472Önálló bemutatkozási lehetőséget kapnak a következő ProWein szakvásáron a kézműves szeszes italok, sörök és ciderek? A kézműves készítésű szeszes italok, a kézműves sörök és a kézműves almabor felkapott kínálatát 2018. március 18-a és 20-a között, a következő ProWein szakvásáron kiemelten rivaldafénybe állítják.

ProWein17 BL395532018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

messehalle 12 bigbijcgTudja-e, hogy Frankfurtban 777 éve rendeznek vásárokat? Természetesen a középkorban még nem a mai értelemben vett szakvásárok, illetve kiállítások várták az érdeklődőket, de a történészek szerint Frankfurt városa immár 777 éve folyamatosan ad otthont vásároknak. A Messe Frankfurt vásárai kiemelkedő jelentőségűek az egyes iparágak számára.

agritechnikaAz agrorobotikától a precíziós gazdálkodásig – azaz a növénytermesztés jövőjét – állították középpontba a héten a világ legnagyobb mezőgazdaságigép- és felszerelési szakmai show-ján. Az idei Agtitechnika vásár Hannoverben – november 12-18 között – látogatható, amelyen összesen 2900 kiállító hozta el az innovációit – de nem csak a növénytermesztési kategóriában.

agromash2018-ban is várja az érdeklődőket az agrárágazat legjelentősebb hazai rendezvénye, az AGROmashEXPO. A 2017-es rendezvényre rekordszámú, több, mint 45 000 látogató volt kíváncsi, és 18 ország 350 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait. Az agrár-szakkiállítás négy napon át tart nyitva a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.

kertA parkok, kertek fenntartásának gépeit, eszközeit bemutató MAGYAR KERT szakkiállítás 2018-ban  ismét január végén várja a kiállítókat újdonságaik, termékkínálatuk bemutatására. A MAGYAR KERT társkiállításai ezúttal is a szőlőművelés és borkészítés háttér technológiáját felvonultató SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET, valamint a hazai legjelentősebb agrárkiállítása, az AGROmashEXPO.

borA SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának szakkiállítása 2017-ben, januárban ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A szakkiállítással ezúttal is egy időben kerül megrendezésre a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO, társrendezvénye az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.

automotiveA következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2017. október 18-20. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Várják a kiállítókat a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumra, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen lesz, a formatervezéstől a gyártásig.