2024. május 9., csütörtök - Gergely

Versenypiaci hírek

Joe Bitter útja takarítótól a kriptomilliárdosig: Mit tanulhatunk belőle?

2024-04-23 479

Takarítóból vált kriptomilliárdossá Joe Bitter, aki egy új közösségi platformot is létrehozott, ami a közösségi vásárláson alapul. Bitter most olyan lehetőséget kínál platformján, aminek köszönhetően már 10 dollárral megnyílik a közösségi vásárlás lehetősége, és ennyi elég is a Bitcoin megvásárlásához.

Joe Bitter közismert hazai korai befektető, akit 2011-ben ragadott el a kriptovilág még 12 dolláros árfolyamnál. Saját megfogalmazása szerint, noha a média már vagy százszor eltemette a Bitcoint, újabb és újabb rekordokat dönt meg. Két probléma rendszeresen felmerül, amikre most lehetősége nyílt megoldást hozni az érdeklődők számára.

„Amikor legutoljára kérdezett a hazai sajtó tavaly szeptemberben a témában, 25.000 dollár volt a BTC. Azoknak a portfóliója, akik akkor figyeltek, most 73.000 dolláros árfolyam körül háromszor többet ér. 300 százalékos hozam fél év alatt teljesen korrekt. Külföldi szakértő ismerőseim 80.000 dolláros árfolyamot várnak a halvingra, és 250.000 dolláros szintet az év végéig. Többen fél millió dollárra várják jövőre ennek a trendnek a tetejét. Ez egyszerű kereslet-kínálat. Ma még naponta 900 Bitcoint bányásznak, április végétől azonban ez feleződik napi 450-re. Az amerikai ETF megnyitások óta a kereslet a nagy bankoktól napi 8000 Bitcoin, az év közepétől ezt napi 22.000-re kalkulálják” - fejtette ki Joe Bitter.

72.000 dollárnál a bitcoin megelőzte az ezüstöt a világpiacon, amivel így a világ nyolcadik legértékesebb vagyontárgyává vált. 15 évnyi innováció gyűrt le több ezer éves tradíciót, ami önmagában történelmi esemény. Izgalmas időket élünk, mert újabb esemény kerülhet most be a történelembe, hiszen először válik elérhetővé Bitcoin közösségi finanszírozásban. Joe ugyanis a hazai fejlesztésű Allyos – SocialStore közösségi platform alapítója is, ami az online kereskedelmet forradalmasítja a levásárolható kedvezmény alapú közösségi finanszírozás bevezetésével. Ezt „Közösségi Vásárlás” szabadalom alatt ismertetik meg a világgal.

„Nagyon sok kifogást hallottam az emberektől az évek alatt, de most nyílt lehetőségunk megoldást hozni ezekre. Így, hogy a közösségi vásárlást piacvezetőként mi vezetjük be a világon, ez még izgalmasabb. Elérhetővé tettük a Bitcoint az Allyos platformon, ahol az árát együtt dobhatjuk össze. Egyik rendszeres kifogás mindig, hogy a Bitcoin már nagyon drága, késő beszállni. Mivel az Allyos platformon új profilt regisztrálóknak is már 10 dollárral megnyílik a közösségi vásárlás lehetősége, ennyi elég is a Bitcoin megvásárlásához. A másik rendszeres kifogás, hogy úgyis mindjárt kipukkad a Bitcoin lufi és semmit sem fog érni, túl kockázatos. Erre a jó hír, hogy az Allyos közösségi platformon a közös vásárlásban kizárólag levásárolható kedvezménnyel vehetsz részt, így mindegy, mi lett a kimenetele egy Bitcoin közös összedobásnak. Közel 100 prémium és luxusmárka is listázza a termékeit, így találhatunk Teslát, Sony játékkonzolt de még Cinema City mozijegyet is” - tette hozzá a kriptomilliárdos.

Nem csak az árfolyam a fontos

Joe azt mondja, mindenkit, aki bitcoinról beszél, csak az árfolyam érdekel, senki nem beszél a technológiáról mögötte, illetve azokról a multicégekről, óriás bankokról és startupokról, akik ezrével vannak a blokláncokon és innoválják a mindennapjainkat. Tény, hogy az ügyeskedők itt is szép számmal jelennek meg, ezért a piacon listázott kriptók 90 százaléka még mindig átverés. Kezdőknek jobb távol maradnia ezektől, mégis ez a jövő tőzsdéje.

„Nem értetted 10 dollárnál. Kinevetted 100 dollárnál. Kimaradtál 1000 dollárnál. Kockázatosnak tartottad 20.000 dollárnál, most pedig túl drágának 70.000-nél. Jogosan merül fel a kérdés: és mikor szeretnél része lenni és pénzt keresni? A 10 dolláros közösségi finanszírozással úgy gondolom jó lehetőséget teremtettünk sokak számára. Megosztó személynek számít, ilyenkor mégis Andrew Tate egysoros válasza jut eszembe azokra a kommentekre, melyek a közösségi médiában megosztott egyedi 5.5 millió dolláros Bugattijára érkeztek, hogy "Fúj, de csúnya színű." Mire Andrew azt válaszolta: "A te Bugattid milyen színű?" Vicces, de elég árulkodó, hogy a legnagyobb bankok, országok vezetői, pénzügyi felügyeletek, akik éveken keresztül üldöztek, bűnözőnek bélyegeztek, betiltással fenyegettek és gyűlöltek minket és a Bitcoint, mint például J.P. Morgan, Merrill Lynch vagy Blackrock, most már mind a barátaink akarnak lenni, minden ügyfelük pénzét ide fektetik, és szerintük a bitcoin a legjobb dolog a világon…" - magyarázta Joe Bitter.

„Sebestyén Balázsban és bennem azon kívül, hogy évekig szomszédok voltunk, biztosan van egy óriási közös pont: a kripto iránti nyitottság és az Ethereum iránti elköteleződés. Balázs, alias DJ OTI, egy fergeteges születésnapi bulit rendez július 20-án Siófokon a Plázs nagystrandon. Minden hazai kriptósnak ott a helye, akiket nagy szeretettel meghívok egy italra. Bulizzunk egy jót, lesz mit ünnepelni. Külön szeretném üzenni azoknak, akik rendszeresen kérdezik, hogy Joe, mire mész azzal a rengeteg kriptoval, hogy Visa kártyán keresztül fogok fizetni Bitcoinnal a pultnál, mert ez már teljesen hétköznapi dolog” - tette hozzá a kripto-üzletember.

I Forrás:

 

 
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Ennyibe kerül itthon az új Nokia 3210

Ennyibe kerül itthon az új Nokia 3210

More details
eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

More details
Mesterséges intelligencia az ingatlanpiacon. Hol tartunk és mire jó?

Mesterséges intelligencia az ingatlanpiacon. Hol tartunk és mire jó?

More details
Magyar innováció változtathatja meg a bankrendszert

Magyar innováció változtathatja meg a bankrendszert

More details
A lélektani határnak számító árszint felett alig van élet az ingatlanpiacon

A lélektani határnak számító árszint felett alig van élet az ingatlanpiacon

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Egymilliárd forintból újulhatnak meg a Tourinform irodák

Egymilliárd forintból újulhatnak meg a Tourinform irodák

More details
Angela Saliba a budapesti Marriott szállodák új vezérigazgatója

Angela Saliba a budapesti Marriott szállodák új vezérigazgatója

More details
Új üzemeltetőhöz került a Tihany Yacht Club és egy dobogókői hotel

Új üzemeltetőhöz került a Tihany Yacht Club és egy dobogókői hotel

More details